15 luxe villa’s met tuinen op het zuiden

De Smaragdlibel ligt in de Rietwijk, de laatste deelbuurt van Ter Borch. In deze buurt is het heerlijk wonen in een eigentijdse villa aan het water. Je hebt keuze uit vrijstaande en geschakelde villa’s. Alle villa’s zijn ruim, duurzaam gebouwd en in te delen naar wens.

De woningen in de Rietwijk liggen op eilandjes en worden omgeven door brede sloten, rietkragen en liggen op een steenworp afstand van de smalle dijk die grenst aan De Onlanden. De villa’s liggen dicht bij de rietkraag en het water, waardoor er een intieme ruimte ontstaat aan deze zijde. Aan de andere zijde van de villa ligt een royale tuin op het zuiden.

Door het vrijstaande en individuele karakter mogen de woningen met recht villa’s genoemd worden. De geschakelde villa’s hebben een oppervlakte van 171 vierkante meter. De vrijstaande villa’s zijn nog een slag groter met een oppervlakte van maar liefst 191 vierkante meter. Met de diverse indelingsopties bepaal jij zelf hoe jij het liefste woont. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een royale badkamer en een vergrote slaapkamer op de 1e verdieping. De 2e verdieping heeft een hoge en open ruimte die je helemaal kunt aanpassen aan jouw wensen. Bijvoorbeeld een thuiswerkplek, masterbedroom of gastenverblijf met eigen badkamer. Wat kies jij?

Woningtypen